A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тулиголівський ліцей

Виховна робота

Дата: від до Скинути

14 лютого - День Святого Валентина

14 лютого весь світ святкує День закоханих. І ми сьогодні приєдналися до цього свята та вирушили в країну кохання. Під час подорожі "пари-команди" отримували різні завдання. Наші учасники були активними, креативними і творчо підходили до виконання завдань. І я думаю, що саме Святий Валентин допомагав їм у цьому.

15:10 14.02.2023

6 лютого - Всесвітній день без телефону

Сьогодні в Всесвітній день без телефону здобувачі освіти Тулиголівського ліцею цікаво та з користю провели свій день. Грали в шахи, шахмати, збирали пазли. Телефон є невід'ємною частиною нашого життя, але один день ми можемо провести і без нього!

11:44 06.02.2023

29 січня - День пам'яті Героїв Крут

До Дня пам'яті героїв Крут педагог - організатор Іллєнко Ірина Олександрівна провела для учнів 6, 8 класів годину пам'яті " Тернистими шляхами в ім'я держави " Здобувачі освіти дізналися про героїчні і водночас трагічні події нашої історії - подвиг українських студентів і гімназистів, які 29 січня 1918 року прийняли нерівний бій з більшовицькою навалою біля станції Крути. Проявивши жертовність і героїзм заради Незалежності України, зовсім юні, але нескорені захисники своєї Батьківщини поклали на вівтар свободи найдорожче – власні життя.

09:51 29.01.2023

22 січня - День Соборності України (середня та старша ланки)

22 січня — День Соборності України. Її нині засвідчуємо щодня — на фронті, у тилу та за межами країни, борючись зі спільним ворогом і боронячи наші спільні цінності. День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві. Соборність українських земель має глибоке історичне коріння, спирається на споконвічну мрію народу про власну незалежну, соборну державу. Злука двох частин одного народу закономірно мусила настати «…Нам берегти тебе Соборну і єдину, і нам твою історію творить»

16:10 22.01.2023

21 січня - День обіймів

День обіймів - одне з найбільш незвичайних свят в календарі. Не дивно, що головною традицією святкування є міцні обійми. 21 січня по всьому світу проходять позитивні акції з обіймами. Учні нашого ліцею взяли участь у фоточеленджі "Обійми того, хто поруч, щоб зігріти своїм теплом". Дякуємо всім активним учасникам! Ви неймовірні! Вітаємо всіх з Міжнародним днем обіймів, днем відкритої безкорисливої підтримки, днем небайдужих людей!

15:59 21.01.2023

День пам’яті українських «кіборгів» Донецького аеропорту

Щороку 16 січня вшановують пам’ять захисників Донецького аеропорту. Дату було встановлено за ініціативою українських воїнів, які 242 дні тримали оборону аеропорту. День пам’яті відзначають з 2018 року у різних містах України 16 січня (рідше 20 чи 21 січня). В обороні цього стратегічного об'єкта брали участь не тільки воїни, але і медики з волонтерами, що надавали допомогу та підтримку українським бійцям. Тому пам’ять присвячена усім, хто захищав Україну в ті трагічні і важкі дні. «Кіборги вистояли, не встояв бетон» — вираз, що увійшов в історію разом із подвигом бійців України. Сепаратисти, які були шоковані, що живі люди могли так довго і стійко боронити будови аеропорту, прозвали українських захисників ДАПу «кіборгами». Ця назва уособлює стійкість, безстрашність і непереможність. А сам форпост українських кіборгів став символом української мужності та оплотом українського духу.

10:22 16.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора