A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тулиголівський ліцей

Виховна робота

Дата: від до Скинути

Голодомор -1932-1933

Пам'ять – нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Там багато сторінок вписано кривавими і чорними кольорами. Чорне вороння зграями ширяло над селами, заціпенілими в тяжкому смертельному сні 1933 року.

13:38 25.11.2022

Тиждень безпеки дорожнього руху

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Протягом тижня, навчаючи здобувачів правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя. В рамках Тижня безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях села , заміських дорогах, у транспорті.В ліцеї були проведені різноманітні тематичні заходи:

13:31 18.11.2022

18 листопада - Європейський день захисту дітей від сексуального насильства та експлуатації

В рамках Європейського дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства педагоги організатори Калюжна Наталія Василівна та Іллєнко Ірина Олександрівна разом з практичним психологом Коваленко Олександром Вікторовичем провели бесіди, переглянули відео ролики та провели анкетування на дану тематику. Розробили пам'ятки для батьків та дітей.

12:36 18.11.2022

14 жовня - День Захисників та Захисниць України

https://fb.watch/gcM3rNJecC/ Ми вітаємо всіх, хто захищає нашу рідну землю! Саме цим людям ми вдячні за те, що маємо можливість жити, любити та вірити в перемогу! Вітаємо Вас зі святом! Бажаємо, щоб Ви і всі Ваші рідні завжди були в безпеці. Ви всі для нас — справжні герої! Ми вдячні всім нашим військовим за те, що щодня ціною власного життя Ви наближаєте перемогу України!

10:34 14.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора