A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тулиголівський ліцей

Виховна робота

Дата: від до Скинути

"Ми - це Україна" 22 січня український народ святкує День Соборності України

Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

10:14 22.01.2022

День української хустки в дошкільному підрозділі

7 - листопада День Української Хустки, Тулиголівський ліцей Кролевецької міської ради долучається до флешмобу. Одягнеш хустину і ти - справжня жінка , Бо ти з України і ти - українка . А наша хустина - жіноча прикраса Із роду до роду , не втрачена часом . Це витвір людини , це символ народу , І хустка жіноча не вийде із моди . З чим можем зрівняти квітчасту хустину ? Хіба є щось краще її на заміну ? У ній і традиції , в ній і культура , Хустки є для свята і є для зажури , Хустина , як пісня , легка і крилата , Як мамина ласка , як батьківська хата . І мода на хустку у нас не зникає , Її кожна жінка на себе вдягає . В сучасному стилі і гарно й звабливо Завжди неповторно і дуже красиво .

13:07 07.12.2021

Міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер»

Бобер віддавна користується загальною пошаною як вправний чотириногий будівник і лісоруб. Він став не тільки уособленням працелюбності й наполегливості, а й багато чого навчив людей, які запозичили у нього деякі методи й інженерні вирішення при будівництві гребель. П’ять мільйонів років тому предки бобрів могли позмагатися з самим ведмедем. Теперішні бобри, звісно, значно менші. Доросла особина важить 20-30 кілограмів при довжині 120 сантиметрів, а деякі старші самці заважують до 45 кілограмів. Близько 15-18 сантиметрів загальної довжини бобра припадає на унікальний хвіст завширшки 15-18 сантиметрів.

18:40 29.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора