A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тулиголівський ліцей

Виховна робота

Дата: від до Скинути

1 червня - День захисту дітей

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.

16:13 01.06.2023

Всесвітній день без тютюну

Всесві́тній день без тютюну (англ. World No Tobacco Day) — встановлений у 1987 році Всесвітньою організацією охорони здоров'я, відзначається 31 травня кожного року. В цей день по всьому світу проходять антитютюнові акції. Кампанія спрямована на поширення інформації про небезпеку тютюну і його негативний вплив на здоров'я. Заходи, що проводяться у рамках кампанії Всесвітнього дня без тютюну, також спрямовані на зниження захворюваності і смертності, що спричинені вживанням тютюну.

11:47 31.05.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортного травматизму класними керівниками проведено:

11:15 26.05.2023

23 травня - День Героїв України

Щорічно 23 травня українці відзначають неофіційне свято - День Героїв України. Цього дня Україна вшановує пам'ять всіх героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято - багато українських героїв розплатилися життям заради своєї країни.

16:11 23.05.2023

Екскурсія до Яблуні Колонії

На околиці старовинного м. Кролевець Сумської області знаходиться особливий, унікальний об’єкт природно-заповідного фонду України – ботанічна пам’ятка природи загальнодержавного значення “Яблуня-колонія”, ака увійшла в трійку фіналістів європейського конкурсу "Дерево Року". Зовні – це яблуневий кущ, орієнтовний вік якого – понад 200 років.

15:52 18.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора