A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тулиголівський ліцей

Виховна робота

Дата: від до Скинути

14 лютого - День Святого Валентина

В День Закоханих в Тулиголівському ліцеї Кролевецької міської ради пройшла конкусно-розважальна програма "Гендерна битва" між учнями 7-11 класів, в ході якої учасники проявили свою творчість, креативність, логічне мислення! Немає різниці, хто перемагає у Гендерній битві, бо усім відомий факт, що хлопці не можуть без дівчат, а дівчата без хлопців

14:13 14.02.2024

Мінна безпека! Що треба знати?

14 лютого працівники ДСНС провели для учнів Тулиголівського ліцею Кролевецької міської ради роз'яснювальну роботу, підвищили рівень поінформованості учнів з питань мінної безпеки, ознайомили здобувачів освіти з правилами безпечної поведінки в умовах наявності мін та вибухонебезпечних предметів, а також провели евакуацію.

11:35 14.02.2024

День Безпечного Інтернету

6 лютого у світі відзначають День безпечного інтернету. Метою Дня безпечного Інтернету є поширення знань про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

15:01 06.02.2024

День годівлі птахів

Щороку, починаючи з 1994-го, 3 лютого у світі відзначають День годівлі птахів. Місяць лютий обрали через те, що це останній місяць зими, коли запаси корму для птахів вичерпуються і знайти його пташкам стає неймовірно важко. Цей день також надає чудову можливість дізнатися про диких птахів та їхні потреби

13:52 03.02.2024

День Бабака

День Бабака́ (англ. Groundhog Day) — одна з найпопулярніших традицій США, що полягає у визначенні тривалості і погідності весни за поведінкою спеціально «призначеного» бабака. Відзначається щороку 2 лютого.

13:37 02.02.2024

27 січня День памяті жертв Голокосту

Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту, який відзначається 27-го січня, прийнятий на офіційному рівні Генеральною Асамблеєю ООН 1-го листопада 2005-го року. Метою запровадження цієї сумно пам’ятної дати, є активна просвітницька робота та сприяння у запобіганні можливих майбутніх актів геноциду, а так само зневаги до цінності людського життя.

14:39 26.01.2024

Новий рік в дошкільному підрозділі

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням. Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Святковий настрій відчувався на кожному кроці: від дивовижно прикрашеної ялинки, від власноруч зроблених дітьми і вихователями новорічних прикрас, до дійств, які відбуваються безпосередньо на святкових ранках.

11:26 22.12.2023

На гостинах у Святого Миколая

Сьогодні учні Тулиголівського ліцею Кролевецької міської ради відвідали театралізоване свято "На гостинах у Святого Миколая". Щиро дякуємо Центру позашкільної освіти Кролевецької міської ради за те, що даруєте дітям свято!

09:33 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора