A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тулиголівський ліцей

Коментарі до завдань НМТ-2023 з української мови та математики

Дата: 27.09.2023 13:56
Кількість переглядів: 17

Коментарі до завдань НМТ-2023 з української мови та математики

Користувачі сайту Освіта.ua мають можливість ознайомитися з коментарями-поясненнями до завдань НМТ 2023 року з української мови та математики.

Ґрунтовні коментарі-пояснення створені спеціально для сайту ЗНО-ОНЛАЙН провідними вчителями, викладачами й репетиторами.

Такі пояснення провідних фахівців до правильної відповіді кожного із завдань тесту допоможуть майбутнім абітурієнтам зрозуміти логіку міркувань при роботі над тестовими завданнями.

Для полегшення самостійної роботи з тестами онлайн у кожному коментарі насамперед зазначено тему, знання з якої потрібні для виконання тестового завдання, і пояснено, які саме знання чи вміння потрібно застосувати до виконання цього завдання.

Автори коментарів також скеровують користувачів на необхідний теоретичний матеріал, нагадують правила, факти й закономірності, покладені в основу того чи іншого завдання.

Особливу увагу приділено в коментарях поясненню логіки пошуку правильного варіанта відповіді.

Окрім того, досвідчені фахівці з підготовки до зовнішнього оцінювання діляться в коментарях хитрощами та лайфхаками, що допоможуть спростити роботу над завданням і краще впоратися зі справжнім тестом НМТ.

Ознайомлення з коментарями-поясненнями до завдань тестів сприяє кращому розумінню предмета та вдалому виконанню аналогічних завдань під час реального національного мультипредметного тесту наступного року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора