A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тулиголівський ліцей

Цікавий урок для дітей із ООП:Унікально, розвивально, особистісно, корекційно

Дата: 22.03.2023 12:44
Кількість переглядів: 35

Вже не існує тієї школи, де діти, сидячи рівно і склавши руки, чемно слухають суворого вчителя. Сучасні школярі хочуть комунікації, розмови з педагогом, якого воліють сприймати радше як порадника, а не як суворого критика. Змінився і підхід до навчання – учням не цікаво 40 хвилин слухати теорію, тому вони все частіше знаходять цікавіші заняття у своїх гаджетах, не звертаючи уваги на вчителя.

Як зробити так, щоб на кожному вашому уроці діти не нудьгували? Відповіді на це та багато інших актуальних запитань розглянемо під час вебінару!

Зміст

  1. Все в наших руках! Чи може кожен урок бути цікавим і корисним?
  2. Думати так, як думали вчора, вже не працює сьогодні...

Очікувані результати: Учасники вебінару отримають поради щодо ефективного використання різних педагогічних цікавинок у роботі вчителя початкових класів із дітьми з ООП; отримають поради щодо успішної мотивації до навчання дітей із ООП в умовах війни; навчаться використовувати сучасні техніки та вправи для заохочення дітей до самостійності в навчанні.

Обсяг годин підвищення кваліфікації: 2 години

Напрями: Інклюзивна освіта, Психологія, Практичні прийоми

Компетентності: професійні, громадянські та соціальні, інклюзивна, емоційно-етична

Програма:  Програма підвищення кваліфікації

Кому це буде корисно:

учителям початкової школи, учителям-предметникам, асистентам учителя, учителям інклюзивних класів, психологам, корекційним педагогам, методистам, учням та їхнім батькам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора