A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тулиголівський ліцей

Підготуйтеся до НМТ з історії за тематичними добірками

Дата: 25.10.2023 10:23
Кількість переглядів: 11

Учасники НМТ 2024 року мають змогу ретельно готуватися до тестування з історії України, яка буде обов'язковим предметом для складання усіма вступниками до закладів вищої освіти, користуючись спеціальним розділом на сайті ЗНО-ОНЛАЙН, у якому завдання з цього предмета розподілені за темами.

За допомогою сервісу можна поетапно виконувати завдання за розділами чинної програми зовнішнього незалежного оцінювання з історії України.

Як відомо, під час іспиту з історії України у 2024 році будуть перевірятись знання вступників за хронологічний період з XVI століття і до сучасних подій.

Обравши певну тему, учасники зможуть перевірити свою готовність з усіх змістових блоків. Опрацювання розділів допоможе швидко дізнатися, які з-посеред них засвоєні гірше, щоб приділити їм особливу увагу впродовж підготовки до тестування.

Сервіс дозволяє не лише дізнатися свій рівень підготовки, а й тренуватись у виконанні завдань, а також звіряти свої відповіді з правильними й читати коментарі фахівців до найважчих завдань.

Завдання згруповано за такими тематичними розділами:

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ ХХ – ПОЧАТКУ ХХІ ст.

1914 – 1945 р.

1945 р. – початок ХХІ ст.

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ ВІД НАЙДАВНІШИХ ЧАСІВ ДО КІНЦЯ ХІХ ст.

Від найдавніших часів – перша половина ХVІ ст.

Друга половина ХVІ ст. – перша половина XVIII ст.

Кінець XVIIІ ст. – XIX ст.

ЗАВДАННЯ НА ВІЗУАЛЬНЕ ВПІЗНАННЯ

Персоналії

Архітектура

Мистецтво


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора