A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тулиголівський ліцей

Фотогалерея

Дата: від до Скинути

День Української Вишиванки

Всесвітній день вишиванки - молоде свято. Відзначати його почали лише в 2006 році, але за цей час воно стало дуже популярним, до того ж не тільки у нас, в Україні, а й за кордоном. Вихованці Тулиголівського дошкільного підрозділу долучилися до свята!

14:56 18.05.2023

15 квітня Всеукраїнський день довкілля

Головна мета свята – проведення заходів, спрямованих на поліпшення стану навколишнього середовища (очищення водних джерел, озеленення територій, збереження заповідних об’єктів) та поширення екологічних знань задля підвищення рівня екологічної свідомості українців.

13:41 15.04.2023

7 квітня - Всесвітній день здоровя

Щорічно 7 квітня світ відзначає World Health Day або Всесвітній день здоров’я. Це одна з важливих соціальних дат, значення якої переоцінити неможливо. Головна мета свята – звернути увагу суспільства на важливість здорового способужиття та вчасної профілактики захворювань. Офіційний свій відлік відзначення Всесвітнього дня здоров’я веде з 1948 року, а 7 квітня – дата створення Всесвітньої організації охорони здоров’я.

11:23 07.04.2023

Заняття з стресостійкості з психологом

Поняття «стрес» вже перейшло з наукових термінів в загальний ужиток. Про нього ми чуємо в повсякденному житті і в засобах масової інформації. Стрес повсякденному житті сучасної людини представляє для його здоров’я важливу проблему і набуває масштабів епідемії.

14:16 16.03.2023

Свято зустрічі весни в дошкільному підрозділі

Знов починається весна. Знов починаються дива! То серед двору із-під снігу Раптово визирне трава, то раптом лагідні веснянки Засіють щоки та носи, То защебечуть ще із ранку Птахи на сотні голосів. Час Весну вже зустрічати, Красну Весноньку вітати! Тож виходьте не баріться, Сонцю й квітам усміхніться

13:56 08.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора