A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тулиголівський ліцей

Мандзій: на ЗНО ми дотримуємось всіх заходів безпеки

Дата: 04.06.2020 12:01
Кількість переглядів: 234

Мандзій: на ЗНО ми дотримуємось всіх заходів безпеки

Мандзій: на ЗНО ми дотримуємось всіх заходів безпеки

Міністерство освіти і науки буде дотримуватись всіх протиепідеміологічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це, під час брифінгу за результатами засідання Кабінету Міністрів, сказала в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

«Графік зовнішнього незалежного оцінювання, як було обіцяно, затверджено. Основна сесія відбудеться з 25 червня до 17 липня. Результати оголосять до 29 липня», - сказала Мандзій.

Вона вкотре підкреслила, що безперечним пріоритетом є збереження здоров'я учнів, студентів та педагогічних працівників.

«Всі пункти зовнішнього незалежного оцінювання повинні бути забезпеченими та комфортними, як для учасників, так і для педпрацівників та інструкторів. Карантин послаблений, але ми дотримуватимемось всіх протиепідеміологічних заходів. Під час тестування всі учасники та інструктори будуть забезпечені захисними масками, а пункти тестування — антисептиками і дезінфекторами», - наголосила в.о. міністра освіти і науки.

Як відомо, головним санітарним лікарем затверджені рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора