A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тулиголівський ліцей

Старт реєстрації на ЗНО-2021

Дата: 02.02.2021 11:41
Кількість переглядів: 120

Вчора розпочалася реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року, яка триватиме з 01 лютого до 05 березня. Комплекти реєстраційних документів учнів (студентів, слухачів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти надсилають до 05 березня 2021 року.

Кожен учасник має право скласти тестування щонайбільше з п'яти навчальних предметів. Загалом ЗНО відбуватиметься з 13 навчальних предметів.

Реєстрація на ЗНО відбувається на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. УЦОЯО центр підготував для всіх охочих зареєструватися для участі в ЗНО відеоінструкцію, з якої випускники шкіл, студенти професійно-технічних закладів освіти і коледжів дізнаються про те, на що варто зважати до, а також під час реєстрації.

Щоб зареєструватися для участі в ЗНО, потрібно правильно обрати категорію особи, створити й заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу«Зареєструватися», розміщеного на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в рубриці «ЗНО/ДПА», підготувати дві фотокартки розміром 3х4, що відповідають досягнутому віку, зробити копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові). Звертаємо увагу, що в паспортах нового зразка (ID-картка) немає серії документа. Під час заповнення реєстраційної форми поле «серія» залишайте порожнім.

Особливу увагу під час створення реєстраційної картки варто звернути на вибір предметів ДПА та ЗНО. Учасникам треба обрати чотири предмети для проходження ДПА  й позначити, чи бажають вони отримати результат за шкалою 100-200 із цих навчальних предметів. У разі потреби випускники можуть вибрати ще п’ятий предмет для проходження ЗНО.

 Після цього необхідно сформувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти (для випускників шкіл, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти) або надіслати його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (для випускників минулих років).

Комплект реєстраційних документів має містити:

оформлену реєстраційну картку, бланк якої формується з використанням спеціального сервісу«Зареєструватися»;

засвідчену копію паспорта громадянина України;

засвідчену копію документа про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років);

за потреби інші документи (медичний висновок про створення особливих умов для проходження ЗНО, копію документа про зміну імені/прізвища, копію нотаріально засвідченого перекладу українською мовою документів, наданих іноземною мовою для реєстрації).

Унесення змін до реєстраційних даних

Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні є Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання (далі – Сертифікат), який буде надіслано в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням учасника зовнішнього незалежного оцінювання.

У разі потреби можна внести зміни до реєстраційних даних, здійснивши перереєстрацію. Перереєстрація триватиме з 01 лютого до 05 березня 2021 року після отримання Сертифіката.

Для перереєстрації потрібно внести зміни до реєстраційних даних за допомогою спеціального сервісу «Внести зміни», розміщеного на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Вхід до сервісу – за номером і пін-кодом Сертифіката. Вам потрібно буде оформити нову реєстраційну картку, повторно сформувати комплект реєстраційних документів, вклавши до нього отриманий раніше Сертифікат. Пакет документів треба подати до відповідного регіонального центру в той самий спосіб, у який це було здійснено під час реєстрації.

Реєстрація осіб для участі в додатковій сесії зовнішнього оцінювання

Під час основного періоду реєстрації, що триватиме з 01 лютого до 05 березня 2021 року, подати документи для участі в додатковій сесії мають право особи, які не можуть пройти зовнішнє оцінювання під час основної сесії.

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти для кожного учасника ЗНО створено інформаційну сторінку, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

До 30 квітня 2021 року включно зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки і дізнатися з них час і місце проведення тестувань.

 

Докладна інформація про процедуру реєстрації - у рубриці «Процедура реєстрації» на сайті УЦОЯО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора